Top Brass Concerten

Sinds de omvorming naar brassband op 1 oktober 1972 organiseerde Brass Band Schoonhoven veelvuldig concerten waarbij topbrassbands uit binnen- en buitenland te gast waren. Sinds het eind van de jaren negentig van de vorige eeuw werd het een bijna jaarlijks evenement en besloot men om alle concerten waarbij een topband te gast was de naam BBS Top Brass Concert te geven.

Heel wat grote namen uit de internationale brassband wereld zijn te gast geweest bij BBS sinds 1972, zoals de Fodens Band, Yorkshire Building Society Band, Cory Band, Brassband Willebroek, Brassband Buizingen, Brassband De Bazuin Oenkerk, Brassband De Wâldsang, Soli Brass, Brassband Rijnmond, Noord Limburgse Brassband en de Provinciale Brassband Groningen.

Website foto Evenementen>Top Brass (BBBuizingen op 23 april 2010) - 20151029160552.jpgBrassband Buizingen met  dirigent Luc Vertommen en componist Nigel Clarke verzorgden het gastoptreden tijdens het BBS Top Brass Concert op 23 april 2010. Zij vertolkten o.a. Nigel Clarke's 'Earthrise'. (Foto: PR BBS)

 

 

BBS Bericht

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van het laatste en belangrijkste nieuws over Brass Band Schoonhoven? Dat kan heel eenvoudig door een e-mail te sturen naar pr@brassbandschoonhoven.nl met in de onderwerpregel de tekst: BBS Bericht. Zorgt u er dan wel voor dat bovenstaand e-mailadres wordt opgenomen in de lijst met veilige afzenders in uw e-mailprogramma, dan kan onze post niet in uw spam map verdwijnen.


Partners Brass Band Schoonhoven