Boekingen

Brass Band Schoonhoven verzorgt naar wens een compleet concert, of een gedeelte daarvan. Het zeer uitgebreide en veelzijdige repertorie van de band zorgt ervoor dat bijna ieder evenement van geschikte muziek kan worden voorzien.

Het repertoire bestaat niet alleen uit de originele composities voor brassband, maar ook uit transcripties van klassieke werken. Daarnaast bevat het repertoire van de band ook film, jazz, pop en rock. Programma's kunnen dan ook per gelegenheid aangepast worden. De band beschikt ook over een groot aantal topsolisten  die uit een breed solo-repertoire kunnen putten. Ook het boeken van een koperensemble uit de band in diverse bezettingen behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over het boeken van Brass Band Schoonhoven, dan kunt u contact opnemen met de Coördinator van Brass Band Schoonhoven via bestuur@brassbandschoonhoven.nl.

BBS Bericht

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van het laatste en belangrijkste nieuws over Brass Band Schoonhoven? Dat kan heel eenvoudig door een e-mail te sturen naar pr@brassbandschoonhoven.nl met in de onderwerpregel de tekst: BBS Bericht. Zorgt u er dan wel voor dat bovenstaand e-mailadres wordt opgenomen in de lijst met veilige afzenders in uw e-mailprogramma, dan kan onze post niet in uw spam map verdwijnen.


Partners Brass Band Schoonhoven