Welkom op de website van Brass Band Schoonhoven, muzikaal ambassadeur van de Zilverstad Schoonhoven en al lange tijd één van de meest succesvolle en toonaangevende brassbands in Nederland en Europa.

Naast een kampioensdivisieband beschikt de vereniging ook over een brassband in de 2e Divisie en een opleidingsband. De drie bands van Brass Band Schoonhoven nemen regelmatig en met veel succes deel aan concertwedstrijden in binnen- en buitenland. Daarnaast zijn de drie bands veelvuldig te beluisteren op de diverse concertpodia en organiseert de vereniging ook nog eens een groot aantal vooraanstaande concerten en evenementen in en buiten Schoonhoven.

Op deze website kunt u uitgebreid informatie vinden over de drie bands en al hun activiteiten. Wij wensen u veel plezier met het browsen op deze website en hopen u spoedig te ontmoeten op één van onze concerten of tijdens een repetitie van één van onze bands in ons eigen Muziekcentrum De Koperdoos.

Mocht u nog vragen hebben over deze website of wilt u algemene informatie, dan kunt u ons mailen via: pr@brassbandschoonhoven.nl of bestuur@brassbandschoonhoven. U kunt ons ook bereiken door op één van de onderstaande iconen te klikken.


 E-mail naar BBS   BBS op Facebook   BBS op Twitter   BBS TV Channel op YouTube   Icon Soundcloud - 20151217001342.jpg   Icon E-mail 001 (Geelgroen) - 20160110203848.jpg

B-band pagina's C-band pagina's

Partners Brass Band Schoonhoven