Atelier Pfeiffer NBK Try-Out

Sinds 2003 organiseert Brass Band Schoonhoven precies een week voor de Nederlandse Brassband Kampioenschappen de Atelier Pfeiffer NBK Try-Out Event.

Tijdens het evenement spelen deelnemende bands hun verplichte werk voor de Nederlandse Brassband Kampioenschappen (NBK) en worden daarbij beoordeeld door een gerenommeerd jurylid. Voor het publiek een unieke mogelijkheid alvast kennis te maken met de testpieces van de NBK een week later, voor de bands een leerzame laatste try-out voor een kritisch publiek en met een opname en juryverslag als belangrijke input voor de laatste repetities.

Het jaarlijks drukbezochte evenement, dat traditioneel besloten wordt met een gezellige Brass Night na afloop, is inmiddels uitgegroeid tot één van de top brassbandevenementen in Nederland. Veel brassbands uit het hele land nemen jaarlijks deel.

Via nbktry-out@brassbandschoonhoven.nl kunnen bands zich inschrijven. Dit mailadres is ook beschikbaar voor nadere informatie.

Website foto Evenementen>Atelier Pfeiffer NBK Try-Out BBS-B o.l.v. Erik Kluin op 27 november 2010 - 20151029162126.jpgBrass Band Schoonhoven - B o.l.v. Erik Kluin tijdens de Atelier Pfeiffer NBK Try-Out op 27 november 2010. (Foto: PR BBS)

BBS Bericht

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van het laatste en belangrijkste nieuws over Brass Band Schoonhoven? Dat kan heel eenvoudig door een e-mail te sturen naar pr@brassbandschoonhoven.nl met in de onderwerpregel de tekst: BBS Bericht. Zorgt u er dan wel voor dat bovenstaand e-mailadres wordt opgenomen in de lijst met veilige afzenders in uw e-mailprogramma, dan kan onze post niet in uw spam map verdwijnen.


Partners Brass Band Schoonhoven