Brass Band Schoonhoven
Muzikaal Ambassadeur van de Zilverstad Schoonhoven

Welkom bij Brass Band Schoonhoven 

Welkom op de website van Brass Band Schoonhoven, muzikaal ambassadeur van de Zilverstad Schoonhoven en al lange tijd één van de meest succesvolle en toonaangevende brassbands in Nederland en Europa.

Naast een kampioensdivisie band, beschikt de vereniging ook over een brassband in de 2e divisie. Beide bands van Brass Band Schoonhoven nemen regelmatig, en met veel succes, deel aan concertwedstrijden in binnen- en buitenland. Daarnaast zijn de beide bands veelvuldig te beluisteren op de diverse concertpodia en organiseert de vereniging ook nog eens een groot aantal vooraanstaande concerten en evenementen in en buiten Schoonhoven.

Op deze website kunt u uitgebreid informatie vinden over de beide bands en al hun activiteiten. Zo kunt u hier ook workshops en ensembles boeken. Wellicht heeft u interesse in ons sponsor programma. Wij wensen u veel plezier met het browsen op deze website en hopen u spoedig te ontmoeten op één van onze concerten of tijdens een repetitie van één van onze bands in ons eigen muziekcentrum De Koperdoos. 

Mocht u nog vragen hebben? Neem gerust contact met ons op.  
 Zoran Rosendahl als nieuwe dirigent van BBS-B

Kaarten of CD`s bestellen? Kijk in onze webshop!

BBS-B heeft een aantal vacatures beschikbaar. Kijk snel op de vacature pagina.